МАКСИМАЛНА ПОМОЋ ИНВЕСТИТОРИМА, УСКОРО КРПЉЕЊЕ РУПА НА ПУТЕВИМА

Локална самоуправа у Новом Бечеју настоји да на све могуће начине привуче потенцијалне инвеститоре у новобечејску општину, а један од свакако најважнијих и основних корака у том смеру јесте опремање индустријских зона.

Како смо извештавали пре неколико месеци, индустријска зона „Југ“ код Новог Милошева у том смислу потпуно је опремљена, док у њеној непосредној близини, на простору некадашњег „3. октобра“ од недавно послује и нови погон фирме „Кнотт Аутофлеx“. Поред убрзаног процеса издавања потребних дозвола, постоје и други начини да локална самоуправа анимира инвеститоре да за своје погоне изаберу баш територију општине Нови Бечеј, истиче председник општине, Саша Максимовић. Према његовим речима, један такав пример јесте и поменута компанија „Кнотт Аутофлеx“ за чији погон у Новом Милошеву је општина изградила и нови паркинг.

Максимовић најављује да ће убрзо уследити и редовно одржавање локалних путева. Надзор радова на асфалтирању и крпљењу ударних рупа на локалним путевима у насељеним местима општине Нови Бечеј врши ЈП „Урбанизам и путеви“ из Новог Бечеја, док ће саме радове изводити зрењанинска фирма „Еко-градња“.

 

Read 2229 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…