ОДБОРНИЦИ СО ПОТВРДИЛИ ФИСКАЛНЕ МЕРЕ НАМЕЊЕНЕ УГОСТИТЕЉИМА

На 7. седници СО Нови Бечеј одржаној у позоришној сали Дома културе општине Нови Бечеј одборници су одлучивали о укупно 36 тачака које су се овом приликом нашле на дневном редом.

Они су, између осталог, потврдили недавно донешену одлуку Општинког већа о фискалним мерама општине Нови Бечеј у циљу ублажавања економских последица насталих услед пандемије болести ЦОВИД-19 изазване ширењем корона вируса, намењеним, пре свега, локалним угоститељима. О томе, али и о давању на коришћење непокретности, односно шуме Градиште ЈП „Комуналац“ и Марине „Градиште“ ТО општине, као и доношењу одлуке о приступању изради измена и допуна Плана генералне регулације насеља Нови Бечеј, сазнајте у видео прилогу!

Поред доношења решења о давању сагласности на извештаје о раду месних заједница и јавних установа и предузећа у општини Нови Бечеј за 2020. годину, одборници СО донели су и одлуку о престанку мандата одборнику Саши Шућуровићу због подношења писмене изјаве о оставци на ову функцију, односно о потврђивању мандата за одборника СО Радославу Шећерову са изборне листе Коалиција ВОЈВОЂАНСКИ ФРОНТ - уједињени за демократски Нови Бечеј. Такође, на одржаној седници донето је и решење о именовању директора Центра за социјални рад општине Нови Бечеј. На ову функцију именован је једини кадидат, Александар Фабијан, дипломирани правник из Новог Бечеја на мандатни период од четири године.

 

Read 692 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…