У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ПОСЛОДАВЦЕ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „МОЈА ПРВА ПЛАТА“

Министарство финансија подсећа на то да 1. октобра почиње пријава кандидата за радне позиције у оквиру пројекта "Моја прва плата", за који је Национална служба за запошљавање расписала јавни позив.

Планирано је да се у програм укључи 10.000 младих са средњим и високим образовањем, млађих од 30 година, који немају радно искуство и налазе се на евиденцији Националнбе службе за запошљавање.

Прва фаза реализације програма је намењена искључиво послодавцима, који се у периоду од 17. августа до 25 септембра пријављују на сајту www.mojaprvaplata.gov.rs .

Друга фаза је намењена незапосленим лицима, који ће се у периоду од 1. октобра до 15. октобра пријављивати на истом сајту.

Трећа фаза реализације програма је избор кандидата од стране послодаваца у периоду од 16. октобра до 31. октобра.

Коначне листе послодаваца са изабраним кандидатима биће доступне на поменутом сајту почев од 1. до 7. новембра.

Четврта фаза подразумева потписивање тројног уговора између Националне службе за запошљавање, послодавца и изабраног кандидата и почетак спровођења програма, у периоду од 8. новембра до 7. децембра, наводи се у саопштењу.

Read 1049 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…