НА СЕДНИЦИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА: ЗА САДА ПЛАНИРАНО ОДРЖАВАЊЕ СВИХ МАНИФЕСТАЦИЈА

На 129. седници Општинског већа, одржаној данас, у свечаној сали у згради Општине Нови Бечеј, донет је низ решења везаних за реализацију програма у оквиру Дана села Кумана, Бочара и Новог Милошева, али и Великогоспојинских дана у 2020. години.

Поштујући законом прописане рокове за спровођење Јавних набавки, а узевши у обзир одређене мере које су и даље на снази након укидања ванредног стања, све предвиђене активности биће планиране условно у циљу заштите буџета како Месних заједница, тако и Општине Нови Бечеј, потврдио је председник, Саша Максимовић.

Једна од последица пандемије корона вируса јесу и смањени приходи буџета, па ће упркос његовој стабилности и средства за реализацију планираних манифестација бити нешто скромнија.

Ове године, додао је Максимовић, планирани утрошак средстава намењен организацији манифестација биће мањи између 20 и 50 посто у односу на предходне.

Read 1033 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…