ПОДЕЛА ПАКЕТА ПЕНЗИОНЕРИМА ПРИ КРАЈУ, УСКОРО ПАКЕТИ И ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ

Пакети једнократне помоћи у виду прехрамбених производа и основних средстава за одржавање хигијене намењени свим пензионерима у општини Нови Бечеј који имају примања мања од 30 хиљада динара биће подељени до краја недеље, изјавио је данас председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић и додао да нико неће бити оштећен.

Према његовим речима, од укупно 3.345 обезбеђених пакета, остало је да се одређени број подели пензионерима у насељеном месту Нови Бечеј, док су пакети у осталим насељеним местима општине већ подељени.

Максимовић је најавио и поделу пакета помоћи намењених социјално угроженом становништву која ће почети у наредних десетак дана: „Покренули смо процедуру заједно са Центром за социјални рад општине Нови Бечеј у виду обезбеђивања спискова свих угрожених породица са територије општине Нови Бечеј. Ради се о око 750 лица који су носиоци права у Центру за социјални рад. Дакле и они ће добити идентичан пакет какав су добили и пензионери. Финансирање ће бити из буџета општине.“

У званичној статистици Владе Републике Србије до 11. априла општина Нови Бечеј нема ниједно заражено лице вирусом КОВИД-19. Но, како су се недавно појавиле незваничне информације да се у Новом Бечеју појавио случај обољевања од корона вируса Максимовић се осврнуо и на ове наводе.




Read 1031 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…