ЗАТВОРЕНА ФИНАНСИЈСKА KОНСТРУKЦИЈА ОБНОВЕ ДВОРЦА ХЕРТЕЛЕНДИ

Радови на обнови дворца Хертеленди у Бочару у оквиру ког ће бити изграђен нови вишенаменски комплекс намењен деци предшколског и раношколског узраста званично су почели крајем септембра прошле године, а како је тада најављено, требало би да буду завршени у току ове године.

Радови који су у току несметано ће наставити да се реализују што је потврђено и данашњим потписивањем уговора у Покрајинској влади којим је општина Нови Бечеј добила средства у износу од 250 милиона динара чиме је затворена финансијска конструкција реконструкције Хертелендија. Уговор је данас са председником Покрајинске владе, Игором Мировићем и директором Управе за капитална улагања АП Војводине, Недељком Kовачевићем, потписао председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић.

Подсетимо, инвестиција реконструкције и доградње дворца у Бочару, као и изградње нових објеката вредна је укупно 361 милион динара.






Read 1155 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…