БИБЛИОТЕKА НАГРАДИЛА СВОЈЕ НАЈВРЕДНИЈЕ ЧЛАНОВЕ

Народна библиотека Нови Бечеј синоћ је организовала манифестацију под називом „НАЈчиталац“ у оквиру које је на најлепши начин истакла важност књига и читања, али и наградила своје највредније чланове, оне који су прочитали највише књига на српском и на мађарском језику у 2019. години.

Уз пригодан програм, уручење награда и мали коктел корисници услуга библиотеке свих узраста и запослени у овој установи културе обележили су крај календарске године који се полако ближи.

Међу младима који су се својим читањем истакли у 2019. години награђени су Јован Јосимовић, Јана Видаковић и Анђела Ђајић за књиге на српском језику и Норберт Бакош, Бјанка Суботић и Далма Шимон за књиге на мађарском језику. Прави пример младима пружају старији чланови библиотеке од којих су за књиге на мађарском овом приликом награђени Миклош Хајду, Жаклина Макош и Жужана Kосоруш, док су највреднији одрасли читаоци књига у 2019. години за књиге на српском језику Смиљана Илисин, Kаталин Тарабић и Александар Божић.

Овом приликом награђена је и најстарија читатељика Народне библиотеке Нови Бечеј, Ева Пецарски, која већ деценијама користи услуге библиотеке читајући књиге и на српском и на мађарском језику.






Read 1042 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…