РИБОЛОВАЧKО-ГУРМАНСKА МАНИФЕСТАЦИЈА „МАНИЋ - ТИСА 63“ (6-8.12.)

Зимски риболов уз традиционални војвођански свињокољ окупиће и ове године на обали Тисе у близини Новог Бечеја рекордан број такмичара и гостију на 8. међународној манифестацији „Манић - Тиса 63“ која ће се одржати од 6. до 8. децембра.

Поред домаћих љубитеља риболова и гурманских мајстора организатори очекују бројне такмичаре и посетиоце са територије бивше Југославије, али и из Словачке, Италије и Мађарске.

Једна од промоција овогодишње манифестације одржана је протеклог викенда на зеленој пијаци у Бечеју. Овом приликом, председник Kлуба љубитеља реке Тисе „Тиса 63“ и један од организатора манифестације, Драган Вукотић, позвао је посетиоце да дођу у суботу, 7. децембра и да се добро забаве.

Овогодишњу манифестацију подржали су Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство, Покрајински секретаријат за привреду и туризам, општина Нови Бечеј, МЗ Нови Бечеј, као и туристичке организације општина Бечеј и Нови Бечеј.

 





Read 1088 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…