ПЕПЕЉУГА, ЦУРА ФИНА (Представа за децу)

У понедељак, 13. маја 2019. године са почетком у 9,30 и 12,00 сати у Дому културе општине Нови Бечеј одржаће се представа за децу ПЕПЕЉУГА, ЦУРА ФИНА у извођењу Градског позоришта ’’Рума’’, настала по мотивима више драмских текстова у адаптацији и режији Золтана Фридмана.
Улазница: 150 динара

Представа је намењена деци основношколског узраста (од 1. до 4. разреда) и предшколског узраста.
Представа је настала мешањем више различитих „читања“ познате бајке у којој се ликови сусрећу са „проблемима“ којих их нагоне да решавају и остваре своје потребе. Зла маћеха кује заверу и не преза да користи лоше поступке против Пепељуге, цуре фине, али ипак ће бити поражена и онемогућена у својој лошој намери, јер љубав ће на крају победити зло. Играју глумци сцене ’’Одрасли за децу’’.

Део прихода од улазница Градско позориште ’’Рума’’ ће усмерити на обнову представе ’’Исти, а различити’’- инклузивни позоришни пројекат који је настао у сарадњи са Удружењем за МНРО - ментално недовољно развијене особе у Руми и корисницима Дневног боравка за децу и омладину ометену у развоју.



Read 1079 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…