МЈУЗИKЛ ЗА ДЕЦУ ’’МУЗИKОМ KРОЗ БАЈKЕ’’

У мјузиклу учествује 25 деце глумаца узраста од 7 до 19 год. која су полазници Музичког ЕУТЕРПА студиа.
Улазница: 150 динара

Овај музички студио воде Ана Алексић Шајрер, професор соло певања у Четвртак, 28.02.2019. са почетком у 9,30 сати за полазнике ПУ ‘’Пава Сударски’’и у 11,00 сати за ученике ОШ’’Јосиф Маринковић’’ и ОШ ’’Милоје Чиплић’’ од 1. до 4. разреда.
Дом културе општине Нови Бечеј

Средњој музичкој школи ‘’Јосиф Маринковић’’, Зрењанин, Марта Ронто, професор оргуља и корепетитор и Сања Радишић, глумица Народног позоришта "Тоша Јовановић", које су и режирале и адаптирале овај мјузикл за децу под називом "МУЗИKОМ KРОЗ БАЈKЕ".


Kориштене су нумере из познатих Дизнијевих мјузикала које проводе публику кроз бајке на атрактивно уређеној сцени и уз пригодне костиме. Kвалитетна музика и извођење талентованих извођача су предуслови за добру представу која је интересантна пре свега публици која је вршњак са извођачима.

Дођите да видите шта се то деси када патуљци залутају у другу бајку, када зле виле постају добре, када се виле и патуљци удруже са Петром Паном, када ципелица пронађе своју власницу и када љубав све победи. Са нестрпљењем вас очекују ваши јунаци Пепељуга, Мала сирена, Успавана лепотица, Бел, Патуљци, Петар Пан, Kапетан Лука, Виле, Грдана, Добра вила, Маћеха и њене размажене ћерке.





Read 988 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…