ПОДРШKА СПОРТСKИМ KЛУБОВИМА ИЗ САМОДОПРИНОСА И БУЏЕТА ОПШТИНЕ И У 2020.

На основу Одлуке о додели средстава за реализацију годишњих програма у области спорта изабраним носиоцима на територији МЗ Нови Бечеј за 2020. годину, председник Савета МЗ Нови Бечеј, Миленко Гарчев, потписао је уговоре о додели поменутих средстава заједно са представницима спортских удружења и клубова.

Средства за укупно тринаест спортских клубова на територији МЗ Нови Бечеј обезбеђена су из месног самодоприноса, истиче Гарчев и најављује да се још увек не зна како ће се клубови финансирати следеће године, с обзиром да самодоприноса неће бити.

Више о томе сазнајте у видео прилогу!

Средства из месних самодоприноса у насељеним местима општине Нови Бечеј обвезбеђена су за још осам спортских клубова, док је средства за реализацију годишњих програма у области спорта обезбедила и општина Нови Бечеј за укупно 21 клуб.

Одлуке о додели средства са списковима спортских клубова и тачним износима који су одобрени овом приликом налазе се на сајту општине Нови Бечеј, као и на огласним таблама месних зајендица у свим насељеним местима општине.






Read 3039 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…