„CRNO-BELI“ КAMP U ZNAК SEĆANJA NA PRIJATELJE

Udruženje građana Centar za razvoj psihofizičkih i mentalnih sposobnosti „Buđinkan dođo Novi Bečej“ i Кarate klub „Jedinstvo“ po drugi put organizovali su dvodnevni „Crno-beli“ kamp u marini „Gradište“ na Tisi.

Ovogodišnji kamp bio je memorijalni, a posvećen je dugogodišnjem treneru karatea, Mihalju Rigou, kao i nekadašnjem članu novobečejskog ninđucu kluba, Vuku Sentešu.

Sa gostima iz Sportskog udruženja „Realni aikido i karate Protić“ i ninđucu kluba „Satori dođo Novi Sad“, kamp je okupio oko 50 učenika i mentora pomenutih borilačkih veština koji su zajedno prošli dnevne, ali i noćni trening, vežbe gađanja lukom i strelom, kao i obuku o boravku u prirodi.

U prisustvu mentora, Srđana Crnogorca, ovo dvodnevno druženje privedeno je kraju polaganjem članova novobečejskog ninđucu kluba kao dodatnom prilikom za usavršavanje i razmenu iskustva. Više detalja o ovome saznajte u novom izdanju emisije „Iz mog ugla“, u sredu, 21. juna, od 20 časova.






Read 247 times Last modified on petak, 23 June 2023 09:17
Login to post comments

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…