Aktuelne vesti

Jedan od 15 najvećih hrišćanskih praznika, Bogojavljenje, obeležen je juče plivanjem za Časni krst širom Srbije.

Mesna zajednica Kumane nastavila je praksu donacija zdravstvenoj ambulanti u Kumanu u vidu medicinske opreme i drugih vrsta pomoći kako bi unapredila zdravstvene usluge za meštane ovog naseljenog mesta novobečejske opštine.

Proteklog vikenda, u prostorijama Crvenog krsta u Novom Bečeju, podeljeni su paketi namenjeni socijalno ugroženom stanovništvu, a koji sadrže osnovne životne životne namirnice i sredstva za higijenu, potvrdila je sektetarka Crenog krsta Novi Bečej, Dunja Svirčev.

Sportsko udruženje „2. oktobar“ iz Kumana od svog osnivanja beleži odlične rezultate u kung fu vušu sportu, što je još jednom potvrđeno i na nedavno održanom izboru najboljih sportista opštine Novi Bečej na kom su nagrađeni i članovi ovog udruženja.

U svečanoj sali Opštine Novi Bečej upriličen je godišnji prijem za privrednike sa teritorije opštine Novi Bečej sa ciljem unapređenja poslovnih odnosa i razvoja preduzetništva, potvrdio je predsednik opštine, Saša Maksimović:

Lokalna samouprava juče je dodelila sedam plastenika iz svog vlasništva povrtarima novobečejske opštine.

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…