Aktuelne vesti

U Domu zdravlja Novi Bečej danas je počela vakcinacija građana koji su se prijavili preko portala eUprave ili pozivom na broj telefona 0800-222-334.

POŠTOVANI SUGRAĐANI, UKOLIKO ŽELITE A NISTE U MOGUĆNOSTI DA SE PRIJAVITE ZA IMUNIZACIJU PROTIV ZARAZNE BOLESTI COVID – 19, POZOVITE broj telefona Opštinske uprave Novi Bečej: 023/772-320 lokal:116, u vremenskom periodu od 07 do 15 časova, gde će vam zaposleni pomoći u OSTVARIVANjU VAŠEG PRAVA NA IMUNIZACIJU.

                                                                                                                                                                                                                                             Ostanite zdravo!

Vaša Opština Novi Bečej

Opština Novi Bečej nastavlja da bude deo društveno odgovornog programa kompanije „NIS“ - „Zajednici zajedno“. Na osnovu konkursa za 2020. godinu četiri škole u novobečejskoj opštini podeleći ukupan iznos od 4 miliona dinara.

Ministarstvo odbrane Republike Srbije objavilo je opšti poziv za uvođenje u vojnu evidenciju.

U organizaciji Zelenog razvojnog centra protekle jeseni organizovana je akcija „Posadi svoj hlad“ u okviru koje je širom republike Srbije posađeno 30.000 sadnica Belog Jasena.

Na današnjoj 5. sednici Skupštine opštine Novi Bečej, poslednjoj u ovoj godini, održanoj u sali Doma kulture u Novom Bečeju, pred odbornicima se našlo 29. tačaka dnevnog reda gde je kao prva stavka doneta Odluka o usvajanju Lokalnog akcionog plana za poboljšanje položaja Roma na teritoriji opštine Novi Bečej za period od 2021. do 2025. godine.

Predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović, gostovao je u novom izdanju emisije „Iz mog ugla“, a u ovom razgovoru se osvrnuo na godinu na izmaku koju je u svakom smislu obeležila pandemija korona virusa, ali i na planove za naredni period.

Da na mladima svet ostaje čuli smo, pa i sami izgovorili nebrojeno puta u životu. Ova izreka potkrepljena je nadom da su mlađi naraštaji spremni i sposobni da svojim entuzijazmom i snagom svet u kome živimo učine boljim. Medicina kao jedna od najhumanijih nauka, nastala sa začetkom ljudske misli, jedna je od pravaca ka ostvarenju ovog zadatka podređujući, po svojoj definiciji, pojedinca čovečanstvu.

Na osnovu izveštaja koji je Štabu za vanredne situacije opštine Novi Bečej uputio direktor Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin, dr Zdravko Ždrale, u epidemiji izazvanoj virusom KOVID-19, zaključno sa 28. decembrom, u opštini Novi Bečej obolelo je ukupno 642 građana, a stopa novoobolelih iznosi 2.871,3 na 100 hiljada stanovnika.

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…