Aktuelne vesti

Natrijum-hipohlorit, sredstvo za dezinfekciju površina i podova koje se pokazalo efikasno i u borbi protiv korona virusa, JP „Komunalac“ Novi Bečej proizvodi u dovoljnoj količini za potrebe ustanova i preduzeća u opštini, kao i za dezinfekciju ulica u centru svih naseljenih mesta gde je najveći protok ljudi.

U opštini Novi Bečej za sada nema registrovanih slučajeva obolelih od korona virusa, do kraja nedelje podela 3.345 paketa najugroženijim penzionerima.

Licitacija državnog poljoprivrednog zemljišta u Opštini Novi Bečej je održana 26.03.2020. godine u 8 časova kako je bilo i predviđeno. Na raspolaganju licitantima je bilo oko 2300 ha državnog poljoprivrednog zemljišta. Zakupljeno je 105 parcela koje su raspoređene u 39 javnih nadmetanja. Ukupna površina izlicitiranog zemljišta u II krugu licitacije je 676,0908 ha.

Licitacija je održana uz maksimalnu primenu zdravstveno - bezbednosnih preporuka Uprave za poljoprivredno zemljište.

Lekarska komora Srbije izdala je preporuke sa osnovim postupcima u različitim situacijama sa ciljem sprečavanja širenja zaraze virusom COVID-19.

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, u konsultacijama sa predsednikom Republike Srbije, donela je odluku da se isplate penzija za građane vrše uz posebna ovlašćenja, kao i putem dostave.

E VRTIĆ

 

 
Poštovani sugrađani,
Obaveštavamo vas da će nedeljom od 4h do 7h, za snabdevanje starijih od 65 godina, raditi sledeći maloprodajni objekti:

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…