Aktuelne vesti

Peta redovna akcija dobrovoljnog davanja krvi danas je uspešno realizovana u prostorijama Novog opštinskog udruženja penzionera u Novom Bečeju.

U prostorijama Crvenog krsta Novi bečej danas su podeljeni paketi jednokratne pomoći namenjeni socijalno ugroženom stanovništu.

Protekla dva dana centar Novog Bečeja preplavili su mirisi i boje 7. po redu Festivala cveća.

Potpisivanjem trojnih ugovora između opštine Novi Bečej sa jedne strane, izvođača radova, s druge i građana, krajnjih korisnika, s treće strane, lokalna samouprava u Novom Bečeju danas je uspešno završila postupak u okviru realizacije prvog javnog poziva za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stambenih jedinica.

U centru Novog Bečeja, na platou ispred Srednje škole, u utorak, 19. i sredu, 20. oktobra održaće se 7. po redu Festival cveća. Festival je ove godine humanitarnog karaktera, a ostvaren prihod biće namenjen za troškove lečenja Novobečejke Mine Filipović.

Informacija za interno raseljena lica o mogućnosti da ostvare svoje biračko pravo na lokalnim izborima na Кosovu i Metohiji 17. oktobra 2021. godine.

Crveni krst Novi Bečej, u saradnji sa Crvenim krstom Srbije i Crvenim krstom Vojvodine, pribavio je za 170 korisnika Narodne kuhinje isti broj higijenskih paketa koji su u proteklom periodu podeljeni u svim naseljenim mestima.

U zgradi Opštinske uprave u Novom Bečeju danas je održana 35. sednica Opštinskog veća opštine Novi Bečej,

Prve nedelje oktobra širom Srbije obeležava se Dečija nedelja, a kao ovogodišnji moto izabrani su stihovi istaknutog dečijeg pisca, Ljubivoja Ršumovića:

Danas su, predsednik Vlade autonomne pokrajine Vojvodine Igor Mirović i predsednik opštine Novi Bečej Saša Maksimović potpisali Ugovor kojim će se regulisati međusobna prava i obaveze Vlade APV i Opštine Novi Bečej u cilju efikasnog i efektivnog  upravljanja i funkcionisanja Кreativnim centrom  „Hertelendi – Bajić“ u Bočaru.

                                            

        Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…