Aktuelne vesti

Na sceni Doma kulture u Novom Bečeju održana je svečanost povodom školske slave Svetog Save.

U organizaciji Udruženja građana „Samopouzdanje“, u multifunkcionalnoj sali Doma kulture u Novom Bečeju, uz prigodan program i doček Deda Mraza održana je podela paketića deci sa smetnjama u razvoju.

Centar Ministarstva odbrane Zrenjanin, obaveštava zaineresovana lica muškog i ženskog pola, da je u toku javni konkurs za prijavu kandidata za dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem i kurs za rezervne oficire Vojske Srbije, a za potrebe martovskog uputnog roka 2023. godine.

Na inicijativu građana iz Novog Bečeja, a uz blagoslov Srpske pravoslavne crkve u Novom Bečeju, na jedan od najvažnijih praznika u hrišćanskom kalendaru, Bogojavljenje, plivalo se za Časni krst.

U okviru zvanične posete Novom Bečeju, predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović, zajedno sa predsednikom opštine Novi Bečej, Sašom Maksimovićem, a u pratnji direktorice Ljiljane Bognić, nenajavljeno je obišao i Dom za odrasle „Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac“ i tom prilikom zaključio da ova ustanova koja zbrinjava više od od 450 korisnika pruža adekvatne uslove za život.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović, položili su danas kamen temeljac za izgradnju zatvorenog bazena u Novom Bečeju.

Ministarstvo odbrane Republike Srbije objavilo je opšti poziv za uvođenje u vojnu evidenciju.

Poljoprivredni proizvođači mogu od danas, ukoliko nisu ranije, da u poštama širom Srbije uzmu parametre za svoj eID broj , odnosno, elektronski identitet, što predstavlja prvi korak za pristup platformi eAgrar.

U Domu zdravlja Novi Bečej građanima opštine od danas dostupne su bivalentne vakcine protiv kovida koje proizvodi Moderna, a koje su napravljene upotrebom tehnologije informacione RNК i sadrže originalni, vuhanski, ali i modifikovani omikron soj virusa.

Centar Ministarstva odbrane Zrenjanin, obaveštava zaineresovana lica muškog i ženskog pola, da je u toku javni konkurs za prijavu kandidata za dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem u 2023. godine.

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…