Aktuelne vesti

U SALI GRADSKOG VEĆA GRADA ZRENjANINA NAČELNICA SREDNjOBANATSKOG UPRAVNOG OKRUGA SNEŽANA VUČUREVIĆ ODRŽALA JE DANAS 10. REDOVNU SEDNICU SAVETA UPRAVNOG OKRUGA U PROŠIRENOM SASTAVU.

U okviru radne posete, opštinu Novi Bečej obišao je danas predsednik Vatrogasnog saveza Vojvodine, Siniša Šavija.

Drugu godinu za redom, zahvaljujući saradnji Crvenog krsta Novi Bečej i lokalne samouprave, realizovan je projekat pod nazivom „Bezbednost dece u saobraćaju“ osmišljen sa ciljem upoznavanja najmlađih učenika svih osnovnih škola na teritoriji opštine sa osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju.

Na 2. sednici Opštinskog veća opštine Novi Bečej u novom sazivu pred članovima Opštinskog veća na dnevnom redu našlo se 38 tačaka koje su u najvećoj meri činili finansijski izveštaji javnih preduzeća i ustanova za 2019. godinu, odnosno planirani programi za narednu, 2021. godinu.

Mesna zajednica Novi Bečej svake godine opredeli sredstva iz mesnog samodoprinosa za pomoć obrazovnim ustanovama u Novom Bečeju.

U Kumanu su u toku radovi na nasipanju dela ulice Matije Gupca tucanikom, kao privremeno rešenje za ovaj deo naseljenog mesta u kom meštani imaju dosta problema sa kretanjem, naročito za vreme i nakon kiše.

Učenica 8. razreda OŠ „Josif Marinković“ u Novom Bečeju, Una Čivčić, kao jedina predstavnica novobečejske opštine, u konkurenciji od hiljadu učenika, ušla je u najuži krug od samo 209 mladih iz cele Srbije i regiona koji su u periodu od 13. do 19. septembra ove godine pohađali Letnju naučnu školu u čuvenoj Istraživačkoj stanici „Petnica“.

Gostovanje predsednika opštine Novi Bečej na televiziji TV Novi Bečej 07.10.2020.

Tradicionalno, u okviru Dečije nedelje, za predsednike i članove Đačkih parlamenata u školama na teritoriji opštine Novi Bečej organizovan je prijem u Svečanoj sali u zgradi Opštine.

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…