VIКEND SPORTA U JUBILARNOM IZDANJU

U Novom Bečeju je ove godine održan jubilarni 10. Vikend sporta, jedna od najlepših opštinskih manifestacija koja na jednom mestu okuplja mlade sportiste iz cele Vojvodine sa glavnim ciljem da promoviše sport, zdrave navike i zdrav život, uz obavezni fer-plej i, pre svega, dobru zabavu.

U skladu su promenljivim vremenskim prilikama, ovogodišnja takmičenja u deset sportova: košarci, rukometu, kungfu vušu disciplinama, kuglanju, karateu, tekvondou, šahu, boksu, odbojci i fudbalu, većim delom organizovana su u zatvorenom, za razliku od uobičajene prakse, kada se većina sportista takmiči u samom centru Novog Bečeja i na spoljnim sportskim terenima.

Manifestaciju je i ove godine organizovao Sportski savez opštine Novi Bečej uz podršku lokalne samouprave. Prema rečima Aleksandra Dujina, predsednika Sportskog saveza, Vikend sporta predstavlja jednu od najiskrenijih radosti.

Jubilarno izdanje Vikenda sporta u Sportsko-rekreativnom centru „Jedinstvo“ otvorio je predsednik novobečejske opštine, Saša Maksimović.






Read 215 times Last modified on petak, 23 June 2023 09:07
Login to post comments

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…