Општина Нови Бечеј

Општина Нови Бечеј

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
ponedeljak, 24 September 2018 00:00

PROJEKAT HUSRB/1602/31/0128– JAVNA NABAVKA

Pružanje promotivnih usluga na internetu neophodnih za implementaciju projekta 

Proteklog vikenda, drugu godinu za redom, Novi Bečej je bio domaćin jedinstvenog takmičenja u našoj zemlji - auto trke u samom centru naseljenog mesta.

Zamenica direktora Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“, Darija Kisić-Tepavčević, saopštila je da je Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 doneo danas odluku da najmlađi učenici pohađaju nastavu u školi, dok će za starije uzraste biti organizovano kombinovano izvođenje nastave.

U redovne aktivnost MZ Novi Bečej tokom godine spada i održavanje, odnosno rekonstrukcija dotrajalih pešačkih staza i prelaza u svim delovima naseljenog mesta koja se obično vrši uz pomoć radnika angažovanih u okviru javnih radova.

utorak, 04 August 2020 00:00

XXV SAZIV TISKE AKADEMIJE AKVARELA

U Domu kulture opštine Novi Bečej u periodu od 10 - 14. avgusta 2020.godine održaće se XXV Međunarodna likovna kolonija ’’Tiska Akademija Akvarela’’.

Nakon nedavno završenih radova na rekonstrukciji rimokatoličke crkve Svetog Ištvana u Novom Bečeju i radova na crkvi Svete Magdalene u Novom Miloševu koji još uvek traju, ovih dana počeli su i radovi na crkvi Svete Klare Asiške u centru Novog Bečeja.

Strana 1 od 59

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…