ORGANIZOVAN DEČJI USKRŠNjI VAŠAR, U SUBOTU HUMANITARNO USKRŠNjE DRUŽENjE

Pijaca u Novom Miloševu danas je bila u znaku dece i Uskrsa, jer su po prvi put iz objekta „Jovanka Dobrosavljev - Mica“ PU „Pava Sudarski“ odlučili da organizuju i održe uskršnji vašar namenjen ne samo deci i roditeljima, već i svim meštanima Novog Miloševa.

Prema rečima Nataše Vlaščić Isakov, glavne vaspitačice u vrtiću „Jovanka Dobrosavljev - Mica“, prema prvim utiscima, uskršnji vašar je pravi pogodak, jer su u njegovoj realizaciji učestvovali svi, kako deca i vaspitači, tako i roditelji, a podrška je stigla i šire, sa lokala. Nataša Vlaščić Isakov iskoristila je ovu priliku da pozove sve meštane Novog Miloševa, ali i sve humane ljude iz cele opštine Novi Bečej da se u velikom broju okupe i u subotu, 4. maja, s početkom u 12 časova u parku gde će biti organizovano uskršnje humanitarno druženje sa ciljem prikupljanja novčane pomoći za lečenje Jelena Rauški koja boluje od teške i opake bolesti.






Read 84 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…