TAКMIČARI IZ SRBIJE USКORO NA VELIКOM TURNIRU U TURSКOJ

Na nedavno održanom jubilarnom 10. Vikendu sporta u Novom Bečeju, kao i svake godine, zapažen je bio nastup takmičara u kungfu vušu disciplinama koje organizuje novobečejski Кlub borilačkih sportova „Jedinstvo“.

Prema rečima Radenka Tadić, predsednika i trenera kluba, ali i generalnog sekretara Srpskog kungfu vušu saveza koji svoje sedište ima upravo u Novom Bečeju, gostujući sportski klubovi bili su više nego zadovoljni organizacijom cele manifestacije, a benefiti toga su mnogostruki, jer su najavili svoj ponovni dolazak.

Tadić je nedavno boravio u Švajcarskoj gde je održan kongres povodom osnivanja nove evropske federacije kao značajne karike za razvoj kungfu vušu sporta u Evropi.

Uticaj koji Srpski kungfu vušu savez ima u svetu rezultovao je podrškom koja će biti realizovana u avgustu, a u pitanju je učešće srpskih takmičara na velikom turniru u turskom gradu Edirne.






Read 226 times Last modified on utorak, 18 July 2023 09:12
Login to post comments

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…