POMOĆ PAROVIMA ZA VANTELESNU OPLODNJU

Članovi Opštinskog veća opštine Novi Bečej danas su zasedali po 74. put u aktuelnom sazivu, a među prvim tačkama na dnevnom redu održane sednice utvrđen je predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o finansijskoj podršci porodicama sa decom na teritoriji novobečejske opštine.

Pomenute izmene i dopune odnose se, pre svega, na pomoć porodicama koje nisu u mogućnosti da se ostvare kao roditelji, odnosno na finansijsku podršku pri procesu vantelesne oplodnje, objasnila je nakon sednice Opštinskog veća Ivana Dobožanov Ćurčić, načelnica Odeljenja za javne službe u Opštinskoj upravi Novi Bečej.

Predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović, osvrnuo se, pre svega, na tačke dnevnog reda sednice koje su se ticale utvrđivanja cene boravka dece u Predškolskoj ustanovi „Pava Sudarski“, odnosno na cene usluga sakupljanja i transporta komunalnog otpada.

On je ovom prilikom prokomentarisao i doneto rešenje o upotrebi stalne budžetske rezerve, koje se tiče pravovremene reakcije službi JP „Кomunalac“ u slučaju jakih kiša.






Read 211 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…