NAJROMANTIČNIJA MANIFESTACIJA OD 9. DO 18. JUNA

U čast prirodnog fenomena cvetanja reke Tise i prastarog insekta Tiskog cveta koji nakon tri godine provedene u mulju tokom juna izlazi na površinu i u jednom danu pleše svoj prvi i poslednji ples, još jednom produžavajući vrstu, u Novom Bečeju će od 9. do 18. juna biti održana jedna od najromantičnijih manifestacija u državi - „Кad Tisa cveta“.

Ovogodišnje izdanje manifestacije je 15. po redu, pa je za meštane opštine Novi Bečej, ali i za posetioce iz čitavog regiona pripremljen bogat i šarenolik program namenjen svim uzrastima. Tako će svako ko odluči da poseti novobečejsku obalu Tise narednih dana moći da rekom otisne svoje želje, ali i da uživa u raznovrsnom muzičkom programu, edukativnim radionicama za decu, uz mnogo toga drugog, naravno, uz dobru hranu i najbolje vino sa Bisernog ostrva, najavila je Nevena Subotić iz organizacije manifestacije, istakavši da „Кad Tisa cveta“ počinje u petak predveče uz posebnu novinu.






Read 216 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…