POHVALNICE ZA NAJBOLJE ĐAКE I NASTAVNIКE

Učenici Srednje škole Novi Bečej u protekloj školskoj godini postigli su mnogo uspeha na održanim takmičenjima, a veliki trud utrošen je u sticanje znanja i iskustava, kako u školi, tako i izvan nje, u sklopu vannastavnih aktivnosti.

Tim povodom danas je organizovana dodela pohvalnica najuspešnijim učenicima u prethodnom periodu koji su svoju školu predstavljali na svim nivoima takmičenja, pa i na državnim, odnosno republičkim odmeravanjima znanja među najboljima u određenim oblastima. Bila je ovo prilika da se pohvale i profesori koji su svojom stručnošću i entuzijazmom doprineli uspehu svojih đaka.

Svoja iskustva sa ovogodišnjeg republičkog takmičenje iz srpskog jezika podelile su ovom prilikom učenica drugog razreda gimnazijskog odeljenja, Una Čivčić i Jovana Majinski, učenica prvog razreda.

U tome im se pridružio i profesor fizike u novobečejskoj srednjoj školi, Atila Levai, koji je ove godine nekolicini svojih učenika pomogao da stignu do republičkog takmičenja iz ovog predmeta.






Read 212 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…