BRIGA ZA BUDUĆE NOVOBEČEJSКE SPORTISTE

U okviru projekta „Mi istražujemo Novi Bečej“ mališani iz objekta „Leptirić“ Predškolske ustanove „Pava Sudarski“, pre nekoliko meseci sa svojim vaspitačicama posetili su Sportsko-rekreativni centar „Jedinstvo“ i tom prilikom saznali više o sportovima kojima bi u budućnosti mogli da se bave.

Svoje utiske potom su preneli na papir i crteže uručili direktoru sportskog centra, Ranku Janjiću, koji im je, u društvu predsednika Sportskog saveza opštine Novi Bečej, Aleksandra Dujina, uzvratio posetu i obradovao ih poklonima u vidu slatkiša.

I ovoga puta, najmlađi su se oprobali na poligonu sa preprekama koje za savladavanje zahtevaju spretnost i koordinaciju.

U cilju promocije sporta, za učesnike projekta, ali i polaznike drugih vaspitnih grupa, pripremljeni su flajeri sa kontaktima trenera klubova sa teritoriji opštine kao dodatna smernica svima onima koji izraze želju da se uključe u sportske aktivnosti.






Read 204 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…