POJAČANA KONTROLA UČESNIKA U SAOBRAĆAJU TOKOM PREDSTOJEĆIH MANIFESTACIJA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu pojačano će kontrolisati učesnike u saobraćaju tokom održavanja tradicionalnih manifestacija „Velikogospojinski dani“ u Novom Bečeju i „Dani piva“ u Zrenjaninu, koje će biti održane od 26. do 29. avgusta.

S obzirom na to da se tokom ovih manifestacija očekuje veliki broj posetilaca i da će na putevima biti više vozila nego uobičajeno, saobraćajna policija će regulisati saobraćaj, a patrole će biti raspoređene na svim putnim pravcima ka Zrenjaninu i Novom Bečeju, kao i u samim naseljenim mestima, čime će omogućavati brže i bezbednije uključivanje u saobraćaj.

Policijske kontrole biće usmerene na otkrivanje i sankcionisanja vozača koji čine saobraćajne prekršaje, posebno na prekršaje vožnje pod dejstvom alkohola i brzinom većom od dozvoljene.

Apeluje se na građane da se striktno pridržavaju svih saobraćanih propisa jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Takođe i ostali pripadnici policije će pojačano patrolirati kako bi ove manifestacije protekle bezbedno i bez narušavnja javnog reda i mira.

 

Read 533 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…