JP „КOMUNALAC“: UZ NOVO UКRASNO BILJE POSTAVLJEN I DODATNI SISTEM ZA ZALIVANJE

Radnici Javnog preduzeća „Кomunalac“ i ovog leta potrudili su se da Tiski kej, kao zaštitni znak Novog Bečeja, zadrži svoje mesto među najlepšima u Srbiji.

Svakodnevni poslovi planiranja i održavanja zelenih i cvetnih površina spadaju u najobimnije u njihovoj delatnosti, koje umnogome olakšava postavljanje sistema za zalivanje „kap po kap“ na većim cvetnjacima poput onih u ulici Žarka Zrenjanina koji pokrivaju površinu veću od 250 kvadratnih metara.

U prethodnom periodu uređen je i plato ispred Srednje škole u ulici Maršala Tita, a postavljeno je i novo ukrasno drveće na Tiskom keju, objašnjava pejzažni arhitekta, Sofija Blažin.

Predstojeći „Velikogospojinski dani“ i za radnike javnog preduzeća podrazumevaju pojačane aktivnosti koje se pre svega odnose na održavanju čistoće naseljenog mesta, ali i poseban režim rada koji će, u skladu sa propisanim epidemiološkim merama, ove godine biti organizovano nešto drugačije.

Кako dodaje, ovoga puta neće biti praktikovan noćni rad kako bi se izbegla najveća gužva i kontakt radnika sa velikim brojem posetilaca i samim smanjila šansa za širenje virusa kovid-19.





 

Read 564 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…