U TOКU PRIJAVE ZA TAКMIČENJE U КUVANJU RIBLJE ČORBE

U okviru „Velikogospojinskih dana“ i ove godine održaće se takmičenje u kuvanju riblje čorbe za koje su prijave uveliko u toku, pozvala je turizmolog Turističke organizacije opštine Novi Bečej, Verica Drobac.

Takmičenje je planirano za petak, 27. avgust, a kako navodi, cena kotizacije iznosi 3.000 dinara po ekipi i podrazumeva obezbeđen ogrev, sto sa dve klupe, šator i podmetač od lima, uz napomenu da je strogo zabranjeno unošenje i korišćenje plinskih boca iz bezbednosnih razloga.

Skup takmičara je od 16 časova, a samo kuvanje traje 2 sata, od 17 i 30 do 19 i 30, nakon čega sledi predaja uzoraka koje će ocenjivati petočlani žiri. Ono što je drugačije u odnosu na prethodne godine jeste to da će izostati takmičenje tamburaških bandi, ali ne i kvalitetan prateći program, pa će tako za sve prisutne svirati srboranska „Banda drvena“, a zatim i „La Banda“, ženski, tamburaški sastav iz Novog Sada.

Za više detalja posetite fejsbuk stranicu Turističke organizacije opštine Novi Bečej, gde možete pronaći i primer uplatnice za prijavu.





 

Read 637 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…