AKCIJA „MEDENI DORUČAK“ NASTAVLJENA U OŠ „JOSIF MARINKOVIĆ“

Akcija „Medeni doručak“ Društva pčelara Novi Bečej nastavila se, ovoga puta, u Osnovnoj školi „Josif Marinković“, gde su učenici nižih razreda imali priliku da uče o benefitima najzdravijeg slatkiša, ali i da okuse pripremljene poslastice, potvrdio je predsednik društva, Ivica Stojšin i dodao da je ovo manifestacija međunarodnog karaktera, kojoj se po prvi put pridružila i novobečejska opština.

Kako je ranije govorio, postoji ambicija da se u školama organizuje i pčelarska sekcija, a čini se da su se na „Medenom doručku“ već izdvojili neki od prvih polaznika. Mališani su uzvratili toplom dobrodošlicom, pa su za članove Društva pčelara Novi Bečej pripremili crteže na ovu temu, ali i recitacije koje su sami osmislili.

Zahvaljuјući velikom sadržaјu prostih šećera, vitamina i mineralnih materiјa, med јe dragocena , lako svarljiva hrana, koјa posle unošenja u organizam, direktno prelazi u krvotok i vrlo je pogodna za decu, sportiste, stare i iznemogle. Koristimo ga redovno kako bi bolje podnosili fizičke i umne napore i kako bi telo osnažili i pomogli mu da se izbori sa raznoraznim izazovima savremene civilizacije.

 






Read 850 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…