RIBOLOVAČKO-GURMANSKA MANIFESTACIJA „MANIĆ - TISA 63“ (6-8.12.)

Zimski ribolov uz tradicionalni vojvođanski svinjokolj okupiće i ove godine na obali Tise u blizini Novog Bečeja rekordan broj takmičara i gostiju na 8. međunarodnoj manifestaciji „Manić - Tisa 63“ koja će se održati od 6. do 8. decembra.

Pored domaćih ljubitelja ribolova i gurmanskih majstora organizatori očekuju brojne takmičare i posetioce sa teritorije bivše Jugoslavije, ali i iz Slovačke, Italije i Mađarske.

Jedna od promocija ovogodišnje manifestacije održana je proteklog vikenda na zelenoj pijaci u Bečeju. Ovom prilikom, predsednik Kluba ljubitelja reke Tise „Tisa 63“ i jedan od organizatora manifestacije, Dragan Vukotić, pozvao je posetioce da dođu u subotu, 7. decembra i da se dobro zabave.

Ovogodišnju manifestaciju podržali su Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, opština Novi Bečej, MZ Novi Bečej, kao i turističke organizacije opština Bečej i Novi Bečej.


Read 207 times

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…