ŽANDARMERIJA 2023 Velikogospojinski dani Novi Bečej

Tokom Velikogospojinskih dana u Novom Bečeju koji se održavaju od 24. do 27. avgusta, posetiocima manifestacije predstaviće se pripadnici Odreda Žandarmerije. Biće postavljeni manji alpinistički park u kome će deca moći da savladavaju prepreke uz pomoć alpinističkih  užadi; prikazaće vozila za transport u terenskim uslovima i opremu koju koriste pripadnici Žandarmerije za različite zadatke (bez oružja). 

SUBOTA, 26.08. od 15:00 časova do 21:00 časova na platou ispred PU "Pava Sudarski".

 

O ŽANDARMERIJI:

Žandarmerija je interventna jedinica Mnistarstva unutrašnjih poslova čiji su zadaci različiti - borba protiv terorizma i organizovanog kriminala, očuvanje javnog reda, obezbeđenja ličnosti i objekata, pružanje pomoći u vanrednim situacijama, pružanje pomoći kod nesreća na kopnu i vodi, nautičke i ronilačke aktivnosti. Žandarmerija se angažuje za najsloženije bezbednosne zadatke i njeni pripadnici su vrhunski obučeni i opremljeni za obavljanje poslova različitih specijalnosti (izviđači, protivdiverzanti, snajperisti, stručnjaci za minsko - eksplozivna sredstva, alpinisti, vodiči službenih pasa, nautičari i ronioci itd).

 

 

 

 

 

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…