ODBORNICI SO NOVI BEČEJ ZASEDALI PO 30. PUT

Na današnjoj, 30. sednici SO Novi Bečej pred odbornicima se na dnevnom redu našlo ukupno 11 tačaka, a pored donošenja odluke o izmeni i dopuni odluke o obrazovanju jedinice civilne zaštite opšte namene i specijalizovanih jedinica civilne zaštite za uzbunjivanje na teritoriji opštine Novi Bečej, usvojene su i izmene i dopune odluke o raspisvanju javnog oglasa o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini novobečejske opštine radi izgradnje, putem javnog nadmetanja.

Prema rečima predsednika opštine, Saše Maksimovića, reč je o zemljištu u industrijskoj zoni „Izlaz“.

Odbornici SO Novi Bečej su ovom prilikom doneli i rešenje o davanju saglasnosti na program rada i finansijski plan Кreativnog centra „Hertelendi - Bajić“ u Bočaru za tekuću godinu. Prema Maksimovićevim rečima dobro je da je usvojen plan i program rada, ali nije dobro što ova ustanova i dalje nema upotrebnu dozvolu.

Na 30. sednici SO Novi Bečej usvojen je i plan rada Štaba za vanredne situacije za tekuću godinu, odnosno izveštaj o njegovom radu u prethodnoj, 2023. godini.







Read 56 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…