USPEŠNO ORGANIZOVANA 54. OPŠTINSКA SMOTRA RECITATORA

Narodna biblioteka Novi Bečej i ove godine uspešno je organizovala opštinsku smotru recitatora, 54. po redu i to u tri kategorije: niži, srednji i stariji uzrast.

Takmičenje je, kao i prošle godine, održano u prizemlju Doma kulture, a pred tročlanim stručnim žirijem koji su činili: Edit Zerebelji Tenji, Zoltan Rokuš i Elizabeta Šijačić, predsednica žirija, predstavilo se 40 recitatora iz cele opštine Novi Bečej.

Iz svake kategorije po tri učesnika opštinske smotre plasiralo se dalje na zonsku smotru koja će biti održana u Čoki. U kategoriji nižih razreda osnovne škole na sledeći nivo takmičenja plasirale su se Dunja Slavulj, Mila Dan i Teodora Ristić. Među učesnicima viših razreda osnovne škole najuspešnije su bile Milana Baštovanov, Teodora Vlahović i Mina Radnović, dok su se na zonsku smotru plasirale i učenice Srednje škole Novi Bečej Milica Bugarski, Jovana Majinski i Milica Кonstantin.

Predsednica žirija, Elizabeta Šijačić, bibliotekarka Narodne biblioteke Bečej, nakon završene opštinske smotre podelila je sa nama opšte utiske celog žirija.






Read 49 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…