USVOJEN BUDŽET ZA 2024. GODINU

U Skupštinskoj sali u zgradi Radničkog univerziteta održana je sednica Skupštine opštine Novi Bečej prilikom čega su odbornici razmatrali 29 tačaka dnevnog reda.

Među prvima, usvojena je Odluka o budžetu Opštine za 2024. godinu u iznosu od 1,5 milijardi dinara, a potom i o naknadama za korišćenje javnih površina, kao i Odluka o lokalnim komunalnim taksama.

Takođe, doneta je Odluka kojom će se izvršiti promena naziva dosadašnje ulice „Marka Peričina Kamenjara“ čiji će naziv ubuduće glasiti „Marka Peričina“, a Republički geodetski zavod će, u skladu sa zakonom, dodeliti kućne brojeve za parnu stranu, dok će na neparnoj strani ostati nepromenjeni.

Prostor Marine „Gradište“ u narednom periodu biće poveren na upravljanje Mesnoj zajednici Novi Bečej, a uz ovu, jednoglasno je usvojen i niz odluka koje se tiču Plana rada i finansijskih planova mesnih zajednica i javnih preduzeća za 2024 . godinu.






Read 135 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…