NOVI CENOVNIК JP „КOMUNALAC”

Na današnjoj, 78. sednici Opštinskog veća opštine Novi Bečej, pored Predloga Odluke o usvajanju izmene i dopune Plana generalne regulacije naselja Novi Bečej, Odluke o pokretanju postupka otuđenja nepokretnosti u svojini opštine, ali i Odluke o utvrđivanju minimalne naknade za tekuće i investiciono održavanje zgrada, kao i naknade za rad prinudnog profesionalnog upravnika, usvojen je i Predloga Rešenja o davanju saglasnosti na izmene i dopune Cenovnika JP „Кomunalac“ Novi Bečej.

Ovom prilikom usvojen je i Predloga Rešenja o davanju saglasnosti na Izveštaj o radu službe otvorenih oblika socijalne zaštite Doma za odrasla i starija lica „Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac“ Novi Bečej, doneta je odluka o usvajanju Srednjoročnog plana opštine Novi Bečej za period 2023 – 2025. godine, a nakon donošenja pravilnika o sufinansiranju i Odluka o raspisivanju Javnog poziva za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova.

Pored navedenih, većnici su usvojili i niz odluka koje se tiču organizacije kulturnog programa i manifestacija od značaja u svima naseljenim mestima opštine.






Read 199 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…