PREDLOŽENO POVEĆANjE CENE TRANSPORTA KOMUNALNOG OTPADA

U svečanoj sali u zgradi Opštinske uprave u Novom Bečeju danas je održana 76. sednica Opštinskog veća opštine Novi Bečej na čijem dnevnom redu se našlo ukupno osam tačaka.

Na samom početku sednice članovi Opštinskog veća utvrdili su predlog odluke o usvajanju Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Novi Bečej za tekuću godinu. Takođe, ovom prilikom utvrđen je i predlog odluke o određivanju nadležnog organa za sprovođenje postupka davanja u zakup i korišćenje državog poljoprivrednog zemljišta. Izvestilac po ove dve tačke bila je Dunja Milankov, predsednica Komisije za izradu predloga godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Novi Bečej.

Na održanoj sednici Opštinsko veće utvrdilo je i predlog rešenja o davanju saglasnosti na cene komunalnih usluga sakupljanja i transporta komunalnog otpada u opštini Novi Bečej. Poskupljenje navedenih usluga pojasnio je ovom prilikom generalni direktor Brantner otpadne privrede d.o.o., Danijel Beronja.

Članovi Opštinskog veća opštine Novi Bečej doneli su i rešenje o upotrebi stalne budžetske rezerve za pomoć građanima Novog Bečeja koji su pretrpeli oštećenja u svojim domaćinstvima usled izlivanja fekalne kanalizacije tokom velikih padavina u prethodnom periodu.

 

Read 235 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…