PRED ODBORNICIMA SKUPŠTINE USKORO NOVI REBALANS BUDžETA OPŠTINE

Članovi Opštinskog veća opštine Novi Bečej zasedali su juče po 54. put u aktuelnom sazivu, dok se na dnevnom redu sednice našlo ukupno dvanaest tačaka. Najvažnija među njima ticala se utvrđivanja predloga Odluke o izmeni i dopuni Odluke o budžetu opštine Novi Bečej za 2022. godinu.

Nakon završene sednice, predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović, objasnio je zašto je neophodno uraditi još jedan rebalans opštinskog budžeta. On se ovom prilikom osvrnuo i na tačku sednice Opštinskog veća koja se ticala donošenja Odluke o raspisivanju javnog poziva za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća, stanova i stambenih zgrada.

Na 54. sednici Opštinskog veća opštine Novi Bečej utvđen je i predlog odluke o usvajanju Programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine opštine Novi Bečej za tekuću godinu. Takođe, donete su odluke o usvajanju Plana zaštite i spasavanja, odnosno Procene rizika od katastrofa za teritoriju novobečejske opštine.

 

Read 479 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…