ODBORNICI SO USVOJILI JOŠ JEDAN REBALANS OPŠTINSKOG BUDžETA

Nakon što je 13. jula Ministarstvo finansija Republike Srbije dalo saglasnost na nacrt odluke o izmeni i dopuni Odluke o budžetu opštine Novi Bečej za 2022. godinu, a Opštinsko veće novobečejske opštine predlog iste utvrdilo dan kasnije, danas je u skupštinskoj sali u Novom Bečeju održana 19. sednica SO Novi Bečej

po hitnom postupku kako bi nakon usvajanja pomenute odluke o rebalansu budžeta ista mogla što pre biti dostavljena nadležnom ministarstvu, kao odluka od značaja i interesa za opštinu Novi Bečej.

Prema rečima načelnice Opštinske uprave, Tamare Popov, odbornicu su odluku usvojili kao najvažniju tačku dnevnog reda održane sednice.

Na 19. sednici SO Novi Bečej, između ostalog, donete su i odluke o usvajanju izmena i dopuna Plana generalne regulacije naselja Novi Bečej, o dopuni Odluke o korišćenju delova obale i vodnog prostora na teritoriji opštine Novi Bečej, kao i o usvajanju Programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine opštine Novi Bečej za tekuću godinu.

 

Read 402 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…