MLADI IZ PET ZEMALjA NA OMLADINSKOJ RAZMENI U NOVOM BEČEJU

Centar za celoživotno obrazovanje „Edufons“ iz Novog Bečeja od 16. do 23. avgusta sprovodi još jednu omladinsku razmenu u kojoj pored mladih iz Srbije, kao zemlje domaćina, učestvuju i mladi iz Italije, Portugalije, Slovačke i Rumunije.

Omladinska razmena realizuje se u okviru projekta „Videti svežim očima - uočiti stvari na drugačiji način“ (SwFE) kofinansiranog putem Erazmus plus programa Evropske unije. Za učesnike omladinske razmene danas je organizovan prijem u Opštinskoj upravi u Novom Bečeju.

Pored predsednika opštine, Saše Maksimovića, mlade su ovom prilikom ugostili i Ivana Dobožanov, koordinatorka za javne službe i Trifun Stanković, pomoćnik predsednika opštine.

Svoje prve utiske, ali i stavove o omladinskim razmenama sa nama su ovom prilikom podelili Renato Žil, vođa partnerske organizacije na ovom projektu, „Inspira“ iz Portugalije, koji je i ranije sarađivao sa organizacijama iz Srbije i Anja Mihailović, učesnica omladinske razmene iz Novog Miloševa koja je po treći put deo ovakvih projekata.

U omladinskoj razmeni u Novom Bečeju učestvuje dvadeset i petoro mladih od 18 do 26 godina.

 

Read 557 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…