OVOGODIŠNJA „GOSPOJINA“ UZ POTVRDU O VAКCINACIJI, PCR ILI ANTIGENSКI TEST

Uz konsultacije sa republičkim Кriznim štabom, a nakon radnog sastanka održanog sa načelnicom Srednjebanatskog Upravnog okruga, Snežanom Vučurević, organizator manifestacije, odnosno, Opština Novi Bečej donela je odluku o održavanju ovogodišnjih „Velikogospojinskih dana“, potvrđeno je na današnjoj konferenciji za medije.

Manifestacija će, kako je ranije najavljeno, biti održana od 26. do 29. avgusta, uz poštovanje propisanih epidemioloških mera koje će u ovom slučaju podrazumevati potvrdu o vakcinaciji ili PCR test ne stariji od 48 časova, dok će oni koji nemaju ništa od navedenog imati priliku da na licu mesta urade antigenski test, objasnio je prvi čovek novobečejske opštine, Saša Maksimović.

Ovo ne važi za maloletne posetioce koji će tokom Velikogospojinskih dana ipak morati da poštuju određene mere, a to je dezinfekcija i nošenje zaštitnih maski.

Кada su u pitanju podmanifestacije, Etno bazar, Poljo-fest, kao i takmičenje u kuvanju riblje čorbe biće održani u smanjenom obimu, uz pooštrene mere i izostanak takmičenja tamburaških bandi, dok je poseta Rečne flotile i dalje pod znakom pitanja, potvrdio je Maksimović.

Detaljan program ovogodišnje manifestacije „Velikogospojinski dani“ možete pronaći na sajtu opštine i Turističke organizacije opštine Novi Bečej.






 

 

Read 625 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…