NOVOBEČEJCI ZA 10 DANA PRIKUPILI NOVAC ZA VALENTININO LEČENjE

Akcija prikupljanja sredstava za troškove lečenja dvadesetčetvorogodišnje Valentine Njegovan iz Novog Bečeja proteklog vikenda dobila je pozitivan epilog.

Na bazaru humanitarnog karaktera koji je, uz podršku Opštine Novi Bečej i Javnog preduzeća „Komunalac“, organizovao Crveni krst u saradnji sa Poljoprivrednim gazdinstvom „Antonović“, novobečejci su zajedničkim snagama uspeli da sakupe novčana sredstva u iznosu od 147.905 dinara i 10 evra, što je dovoljno za prvu terapiju u Zagrebu.

Bazar je organizovan uz poštovanje propisanih mera prevencije, a na tezgama su se mogli pronaći najrazličitiji proizvodi, od odeće, obuće i ukrasnih predmeta, do slatkiša i cveća koje je za ovu priliku doniralo Javno preduzeće „Komunalac“. Akciji su se pridružili i volonteri-prodavci i drugi pojedinci, kao i ribarnica koja posluje u okviru Gradske pijace.

Prikupljanje sredstava za lečenje Valentine Njegovan nastaviće se i u narednom periodu, a do sada je ukupno sakupljeno blizu milion dinara, potvrdili su u Crvenom krstu Novi Bečej.

 

Read 654 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…