KROZ PROGRAM „ZAJEDNICI ZAJEDNO“ ŠKOLAMA U OPŠTINI NOVI BEČEJ 4.000.000 DINARA

U okviru programa „Zajednici zajedno 2020“, kompanija NIS podržala je 72 projekta kojima će biti unapređena digitalizacija nastavnog procesa i povećana bezbednost dece i nastavnika u školama širom Srbije.

Ovim programom podržane su obrazovne ustanove u 12 opština i gradova, među kojima je i opština Novi Bečej kojoj su konkursom opredeljena sredstva u visini od 4.000.000,00 dinara.

Dobijena sredstva namenjena su za opremanje svih učionica i informatičkog kabineta digitalnom opremom u Osnovnoj školi „Dositej Obradović“ u Bočaru, kao i za unapređenje sistema za video nadzor nabavkom mrežnih digitalnih snimača, hard diskova, monitora, kamera, LED televizora i prateće instalacione opreme, za dva objekta i dva dvorišta Osnovne škole „Josif Marinković“ u Novom Bečeju. U Osnovnoj školi „Stančić Milan Uča“ planirana je zamena zastarelih desktop računara u informatičkom kabinetu, a u Srednjoj školi Novi Bečej nabavka laptop računara za kabinet u kom se odvija nastava iz predmeta informatika i računarstvo, kao i za kabinet u kojem se odvija nastava za profil tehničar mehatronike.

Ovogodišnji program „Zajednici zajedno“ realizovan je u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i u tu svrhu izdvojeno je ukupno 114,5 miliona dinara.

Read 709 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…