VINOGRADARI VOJVODINE SE PO 8. PUT OKUPILI U NOVOM BEČEJU

Udruženje voćara i vinogradara „Boemi“ iz Novog Bečeja, uz podršku TO opštine Novi Bečej, ove godine organizovalo je 8. po redu Susret vinogradara Vojvodine.

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom i preventivnim merama u cilju sprečavanja širenja korona virusa, program manifestacije realizovan je u nešto izmenjenom izdanju bez uobičajene posete okolnim vinogradima. Vinogradari su se ove godine okupili u turističko-informativnom centru na Tiskom keju, nakon čega su imali priliku i da se provozaju Tisom. Program je dalje organizovan u dvorištu Muzeja „Glavaševa kuća“.

Ove godine, program Susreta vinogradara Vojvodine prigodno je spojen sa manifestacijom u okviru koje se u Muzeju „Glavaševa kuća“ sada već nekoliko godina unazad prikazuje berba i obrada grožđa na tradicionalan način.

Program 8. susreta vinogradara Vojvodine završen je zajedničkim ručkom u prostorijama hostela u zgradi Stare vranjevačke opštine u Novom Bečeju.

Read 678 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…