SLEDEĆE NEDELjE POČINjE NOVA ŠKOLSKA GODINA U IZMENjENOM IZDANjU

U utorak, 1. septembra, zvanično počinje još jedna školska godina, ali u skladu sa ovogodišnjom situacijom sa korona virusom, nastava će se, kako za decu osnovnoškolskog, tako i srednjoškolskog uzrasta, odvijati u izmenjenom izdanju.

Škole su u proteklom periodu, na osnovu anketa sprovedenih sa roditeljima i učenicima, mogle da se opredele za nastavu na daljinu ili za takozvanu kombinovanu nastavu.

U OŠ „Miloje Čiplić“ u Novom Bečeju sva odeljenja su podeljena u dve grupe, a nastava će se odvijati u toku prepodneva za niže razrede koji će u školu dolaziti svakog dana, dok će viši razredi nastavu u školi pohađati popodne i to svakog drugog dana. Naime, grupa A će jedne nedelje u školu ići ponedeljkom, sredom i petkom, a grupa B utorkom i četvrtkom, a već sledeće nedelje ovaj raspored će se rotirati. Tokom ostalih dana, kada učenici ne budu u školi, rad sa nastavnicima će biti sprovođen u okviru nastave na daljinu putem snimljenog programa na kanalima RTS-a i platforme Planeta, ali i putem onlajn Google učionica koje već postoje, objasnila nam je direktorka ove škole, Biljana Banjac.

Na osnovu ankete sprovedene u Srednjoj školi Novi Bečej najveći broj roditelja i učenika odlučio se za kombinovanu nastavu koju će ove godine pohađati oko 270 učenika. Kako je ona zamišljena objasnila nam je direktorka ove škole, Anita Bojić Perkin.

Read 695 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…