RAD  INTERRESORNE KOMISIJE ZA VREME VANREDNOG STANjA

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja donelo je preporuku za organizovanje rada Komisije za procenu potreba za pružanjem dodatne obrazovne, zdravstvene ili socijalne podrške detetu, učeniku i odraslom (interresorna komisija) za vreme vanrednog stanja.

S tim u vezi, Opštinska uprava Novi Bečej je usled nemogućnosti rada sa strankama putem neposrednog kontakta, organizovala rad Interresorne komisije putem onlajn komunikacije sa podnosiocima zahteva.

Zahtev Komisiji za procenu potreba za pružanjem dodatne obrazovne, zdravstvene ili socijalne podrške detetu, učeniku i odraslom za pokretanje postupka procene može se preuzeti sa zvaničnog sajta opštine Novi Bečej, www.novibecej.rs.

Popunjeni zahtevi dostavljaju se na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem pošte na adresu: Opštinska uprava Novi Bečej(Interresorna komisija), Žarka Zrenjanina 8,23272 Novi Bečej.

Podneti zahtevi rešavaće se po prioritetu.

Komunikaciju sa podnosiocima zahteva obavljaće koordinator Interresorne komisije Dragana Milošev.

Za sve potrebne informacije stranke se mogu obratiti na broj telefona 0638436385, kao i putem elektronske pošte na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Zahtev (pdf)




Read 871 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…