PODELA BESPLATNOG DEZINFEKTANTA GRAĐANSTVU 1. I 2. APRILA

Natrijum-hipohlorit, sredstvo za dezinfekciju površina i podova koje se pokazalo efikasno i u borbi protiv korona virusa, JP „Komunalac“ Novi Bečej proizvodi u dovoljnoj količini za potrebe ustanova i preduzeća u opštini, kao i za dezinfekciju ulica u centru svih naseljenih mesta gde je najveći protok ljudi.

Ipak, kapcitet proizvodnje ovog sredstva nije dovoljno velik kako bi njime bila obuhvaćena i podela celokupnom građanstvu. Upravo zato, opština je odlučila da od firme „Sigma“ kupi 5.000 litara koncentrovanog natrijum-hipohlorita, od čega će ukupno 50.000 litara razblaženog rastvora 1. i 2. aprila biti podeljeno u svim naseljenim mestima, najavio je predsednik opštine, Saša Maksimović i dodao da je potrebno da građani ponesu svoju ambalažu.

Podela će se vršiti do 5 litara po domaćinstvu i to prema sledećem rasporedu: 1. aprila - Novi Bečej, kod autobuskog stajališta u Novom selu od 8 do 9:30, kod OŠ „Josif Marinković“ u Vranjevu od 9:30 do 10:30, u centru kod OŠ „Miloje Čiplić“ od 11 do 14 časova, Novo Miloševo, u centru kod pijace od 10 do 12 časova, Bočar, kod pijace od 12 do 14 časova; 2. aprila - Kumane od 8 do 10 časova i Novi Bečej, u Šušanju od 11 do 13 časova.

O besplatnim maskama koje će opština uskoro početi da deli građanstvu saznajte u video prilogu!

 

Read 848 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…