Aktuelne vesti iz oblasti DRUŠTVO

Kako je ranije najavljeno, nakon završenih radova u Grmečkoj, Drugoj Krajiškoj, kao i ulicama Petra Kočića i Milošev put, radovi na asfaltiranju nastavljeni su danas u Prvoj i Drugoj Slatinskoj ulici, potvrdio je predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović.

Udruženje Roma Novi Bečej uličnom akcijom u centru naseljenog mesta i ove godine je na današnji dan obeležilo godišnju, globalnu kampanju „Jedna milijarda ustaje protiv nasilja“ koja nastoji da skrene pažnju na probleme nasilja, eksploatacije i diskriminacije žena u celom svetu, objašnjava Vesna Ćerimović, aktivstkinja Udruženja Roma Novi Bečej:

U delu naseljenog mesta Novi Bečej u toku je asfaltiranje Grmečke, Druge Krajiške, kao i ulica Petra Kočića i Milošev put, nakon čega će isti radovi biti nastavljeni u Prvoj i Drugoj Slatinskoj, a zatim i u ulicama Laze Blažića i Ljubice odadžić u Kumanu, potvrdio je predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović.

Centar Ministarstva odbrane Zrenjanin, obaveštava zaineresovana lica muškog i ženskog pola, da je i dalje u toku javni konkurs za prijavu kandidata za dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem i kurs za rezervne oficire Vojske Srbije, a za potrebe martovskog uputnog roka 2020. godine.

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…