IGRAČI FK „2. OKTOBAR“ U NOVIM DRESOVIMA KREĆU PUT MAĐARSKE

Igrači Fudbalskog kluba „2. Oktobar“ iz Kumana obavljaju poslednje pripreme pred put u Mađarsku, u grad Tamaši, gde će se, u okviru dvodnevne posete, sa istoimenim tamošnjim klubom sastati u prijateljskom meču, potvrdio je predsednik kluba u Kumanu,  Ivica Tubić.

U planu je i nastavak saradnje kroz zajednički projekat finansiran od strane Evropske unije, kao i uzvraćanje posete igrača „Tamašija“ tokom leta, a na ovom putu podržala ih je i lokalna samouprava koja se potrudila da igrači „2. Oktobra“ ovom prilikom zaigraju u novim dresovima.

Članovi kluba iskoristili su priliku da se, u neformalnom razgovoru, dotaknu teme finansiranja koje će od naredne godine biti drugačije regulisano, objasnio je predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović.

On dodaje da je lokalna samouprava otvorena za sve predloge i ideje kako bi zajedničkim snagama došli do adekvatnog rešenja.






Read 1002 times Last modified on ponedeljak, 02 March 2020 11:18
Login to post comments

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…