ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE PRED FINALE KUPA VOJVODINE U RUKOMETU

U Domu kulture opštine Novi Bečej danas je održana konferencija za medije povodom finala Kupa Vojvodine u rukometu, koje će se u utorak, 17. decembra, održati u hali Sportsko rekreativnog centra „Jedinstvo“ u Novom Bečeju.

U finalnim mečevima, od 17 časova i 45 minuta, sastaće će se ženske ekipe „Vrbasa“ i „Železničara“ iz Inđije, dok će se od 20 časova za pehar boriti igrači domaćeg „Jedinstva“ i Rukometnog kluba „Proleter“ iz Zrenjanina. Nedavno rekonstruisana hala pruža odlične uslove za realizaciju ovakvog događaja, smatra predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović.

Pripreme za 11. finale ušle su u samu završnicu, a cilj je, pre svega, fer i korektna igra, potvrdio je generalni sekretar Rukometnog saveza Vojvodine, Slobodan Višekruna i dodao da je u muškom finalu, ekipa „Proletera“ blagi favorit, ali i da kup utakmice sa sobom uvek nose iznenađenja.

Finale Kupa Vojvodine u rukometu predstavlja jedan od najvećih i najznačajnijih događaja u kolektivnom sportu održanih u Novom Bečeju, uveren je predsednik Rukometnog kluba „Jedinstvo“, Matija Kovač, koji je ovom prilikom pozvao ljubitelje ovog sporta da podrže domaći tim u borbi za nedostajući pehar.

Cena ulaznice za finalne utakmice Kupa Vojvodine iznosi 150 dinara za pojedinačnu, odnosno 200 dinara za dnevnu, a možete ih kupiti od danas, u Sportsko rekreativnom centru „Jedinstvo“ ili ih rezervisati uplatom na račun Rukometnog kluba  „Jedinstvo“ : 325950060000446541.






Read 979 times
Login to post comments

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…