Админ

Админ

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
utorak, 20 February 2024 00:00

OBAVEŠTENjE ZA STUDENTE

Potpisivanje Ugovora o stipendiranju, obaviće se u petak, 23. februar 2024. godine, u svečanoj sali Opštine Novi Bečej, sa početkom u 14 časova.

Interni konkurs

sreda, 31 January 2024 00:00

ODRŽANA 85. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

U svečanoj sali Opštinske uprave u Novom Bečeju danas je održana 85. sednica Opštinskog veća opštine Novi Bečej na čijem dnevnom redu se našlo ukupno sedam tačaka, od kojih se većina ticala izveštaja o realizaciji manifestacija u 2023. godini.

Ležeći policajac, odnosno u stručnoj terminologiji usporivač saobraćaja, poslednjih godina popularna je mera za regulisanje brzine vozila u naseljenim mestima koja se postavlja u takozvanim rizičnim zonama gde je frekvencija saobraćaja i pešaka pojačana.

ponedeljak, 29 January 2024 00:00

PAROVIMA ZA VANTELESNU DO 200 HILjADA DINARA

Savet za zdravlje opštine Novi Bečej raspisao je javni poziv za ostvarivanje prava na jednokratnu pomoć za vantelesnu i biomedicinski potpomognutu oplodnju u 2024. godini.

četvrtak, 18 January 2024 00:00

IZDATO UPUTSTVO ZA POVRAT DELA AKCIZE ZA GORIVO

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede izdalo je uputstvo poljoprivrednicima za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na povraćaj dela plaćene akcize za gorivo.

Strana 1 od 99

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…