JAVNA RASPRAVA ZA NACRT PROGRAMA RAZVOJA POLJOPRIVREDE OPŠTINE NOVI BEČEJ SA AKCIONIM PLANOM

Poštovani sugrađani,
Sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu dodelio je opštini Novi Bečej sredstva po konkursu za sufinansiranje projekata jedinica lokalnih samouprava za unapređenje izrade i sprovođenje efikasnih regionalnih i lokalnih javnih politika u 2018. godini izrađen je Nacrt Programa razvoja poljoprivrede opštine Novi Bečej sa akcionim planom.


Opštinsko veće je odlučilo da pokrene Javnu raspravu i uključi i VAS, građane opštine Novi Bečej, te VAS pozivamo učestvujete u javnoj raspavi kao i da prisustvujete sednici Javnoj raspravi koja će se održati u sredu, 20.03.2019. u 10 časova u svečanoj sali opštine Novi Bečej.

Takođe, odgovore na sva pitanja možete dobiti slanjem upita na meil Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Na isti meil možete slati svoje komentare, primedbe i sugestije.

S poštovanjem

Saša Maksimović
Read 713 times

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…