Aktuelne vesti iz oblasti DRUŠTVO

Zbog širenja epidemije zarazne bolesti COVID-19, izazvane virusom SARS-CoV- 2 i povećanja broja obolelih, a radi sprovođenja preventivnih i operativnih mera zaštite bezbednosti i zdravlja stanovništva, na osnovu Zaključka Štaba za vanredne situacije opštine Novi Bečej, predsednik opštine Saša Maksimović, proglasio je danas vanrednu situaciju za celu teritoriju opštine Novi Bečej.

Načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević održala je danas u skupštinskoj sali Grada Zrenjanina 12. redovnu sednicu Saveta Upravnog okruga u proširenom sastavu. Na sednici su razmatrane teme vezane za najnoviju epidemiološku situaciju u Srednjobanatskom upravnom okrugu, koordinisane inspekcijske nadzore u cilju suzbijanja širenja virusa Kovid-19 i spremnost subjekata lokalnih samouprava za nastupajući zimski period.

Na teritoriji opštine Novi Bečej u toku je jesenje uređenje cvetnih površina koje sprovodi Javno preduzeće „Komunalac“, potvrdila je pejzažni arhitekta, Sofija Blažin koja ističe da je svo cveće koje će u narednom periodu ulepšavati novobečejsku opštinu, uzgajano u samom „Komunalcu“.

Radovi na obnovi i asfaltiranju sportskog terena u dvorištu OŠ „Stančić Milan - Uča“ u Kumanu ovih dana privedeni su kraju, a nekada dotrajali školski sportski prostor, danas je, pre svega, bezbedno okruženje namenjeno učenicima ove škole, ali i svim rekreativcima i ostalim meštanima Kumana.

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…