DODELA SREDSTAVA ZA POVEĆANjE I ZAŠTITU OBRADIVIH POVRŠINA

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke opreme i sistema za navodnjavanje i opreme za poboljšanje vodnog, vazdušnog i toplotnog režima biljaka u AP Vojvodini u 2024. godini.

Predmet konkursa je dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje nabavke opreme i sistema za navodnjavanje, opremanje bunara, nabavka pumpi i agregata za navodnjavanje, nabavka sistema za navodnjavanje veštačkom kišom, subirigacija, materijala za pokrivanje povrtarskih i voćarsko - vinogradarskih kultura i cveća u cilju zaštite od mraza i korova - agrotekstili, agril, malč folije i drugo.

Za realizaciju aktivnosti predviđeno je ukupno 370.000.000,00 dinara, a pravo na podsticaje ostvaruju fizička i pravna lica, potom nosioci zajedničkog ulaganja, kao i verske zajednice, crkve i manastiri, koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava i nalaze se u aktivnom statusu.

Konkurs je otvoren do petka, 24. maja tekuće godine, a više informacija i potrebne obrasce možete pronaći na sajtu Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.

Read 71 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…