NOVA RASVETA U KUMANAČKOJ ŠKOLI

U okviru svog društveno-odgovornog programa „Zajednici zajedno“ kompanija NIS prošle godine opredelila je sredstva za tri škole u tri naseljena mesta opštine Novi Bečej, među kojima se našla i Osnovna škola „Stančić Milan - Uča“ u Kumanu.

Iznos novca u visini od bezmalo 3 miliona dinara upotrebljen je za postavljanje 386 LED svetiljki u okviru zamene kompletne rasvete u školi sa ciljem povećanja nivoa energetske efikasnosti objekta škole i smanjenja troškova potrošnje električne energije. Prema rečima direktorke škole Marije Stančić, projekat je nedavno uspešno realizovan.

U okviru prošlogodišnjeg konkursa „Zajednici zajedno“ kompanija NIS podržala je realizaciju 54 projekta osnovnih i srednjih škola u domenu osavremenjivanja nastavnog procesa i infrastrukture objekata, kao i naučno-istraživačkih organizacija i naučno-tehnoloških parkova u 13 partnerskih gradova i opština u koje je uloženo 144,5 miliona dinara.

 

Read 71 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…